A lakhely bemutatkozik

2013.02.23. 21:41

Nos hát most hétvége van nem sok minden történik de majd egy külön bejegyzésbe összefoglalom hogy mi történt. Most viszont pár kép segítségével szeretném bemutatni, hogy mégis milyen idekint a kollégium amiért több mint 200 eurót fizetek havonta :)

Nos az első kép azt mutatja hogy mi látható amikor belép az ember. Vagyis az előszoba. Mindenkinek egy szekrénye van nekem is az enyém pont a jobb szélső. Az élesebb szeműek láthatják hogy van egy kulcslyuk az egyik ajtón.

SAM_0113.JPG

Nos ehhez is szintén csak a saját kulcsa jó az embernek. Sokan tudjátok de hátha páran nem olyan különleges kulcsot kaptunk (amiért 50eurot kellett fizetni letétbe ha netán elvesztenénk ezért én pl a nyakamba hordom) hogy jó mindenkinek a bejárati ajtóhoz a kollégiumba de senkié nem jó a másik szobához csak egy kulcs. A szobatársadé és a tied ugye jó a szobához de a konyhába van egy szekrény amihez csak te férsz hozzá mint jelen esetben ez a szekrény. Nos de haladjunk tovább a szobában. Igen még látszik egy csodaszép kabát akasztó belóg a képbe. Meg a kis hűtő ott kacsingat ránk. 

A következő képen kicsit beljebb tekintünk a szobába. Nem akkora mint a szakkoli szobája de 2 embernek tökéletesen megfelel szerintem.


SAM_0117.JPG

A szobának azon fele látható ahol én lakok. A kép készítésekekor még kisebb rumli látható de biztosítok mindenkit hogy utána fél órára  megágyaztam. Hát az asztalon igazából csak a gép foglalja a helyett a táskáknak meg még nem találtam méltó helyet. Az ágy roppant kényelmes amúgy és széles és tetszik a kialakítása is azzal a szekrénnyel. Az íróasztal felettébb terebélyes szóval van hova rámolni rajta :D De mindjárt láthatunk egy másik irányból is képet.

SAM_0118.JPG

Nos ez az! Látható hogy milyen jó kis szekrény van a fejem felett. Az éjjeli szekrényben is a fiókok roppant praktikus módon vannak kialakítva. Az előszobába még látható 3 kuka. Nos igen itt szelektíven kell gyűjteni a szememet. A szobákba még annyira nem is mint a konyhába mert ott kb 9 kuka van. Itt csak papír műanyag és egyébre kell szétszedni a dolgokat. Jobbra lévő ajtó az előszobában a fürdő. Erről is mutatok egy képet.

SAM_0115.JPG

Nem túl tágas de a célnak nagyon megfelel és szép modern. Főleg hogy zuhanykabinos :P Ami szintén nagyon új. Jah és mit ne mondjak padlófűtés van úgyhogy mindig jó vizes lábbal kilépkedek :D

SAM_0119.JPG

Ezt látom a szobám ablakából hát most épp olvadóban volt a hó de azóta megint leesett vagy 20 centi és miközben ezt írom éppen szakad.

A következő pontban a konyhát mutatnám be ami ugye közös és a társasági élet egyik központja. Mindig itt gyűlünk össze és ahogy látszik egész konfortosan is van kialakítva. Ez a konya közepe és mindkét irányban ugyan az látható majd amit a következő képeken mutatok.

SAM_0122.JPG

Itt van ugye az étkező ahova csücsülünk meg hasonló balkéz fele meg a főzőrészleg.

SAM_0123.JPG

Itt látható egyik fele a konyhának. Amit még nem lehet látni hogy itt vannak a szekrények még oldalra ahol mindenkinek van egy sajátja és csak az ő kulcsával tudja kinyitni. Ez annyiban jó hogy nem kell mindent kihurcolni mindig a szobánkból vagy éppen ott tartani. A kis kék tábla pl azt mutatja, hogy főzz egyél takaríts. Nagyon betartják ezt mert minden nap jönnek takarítani és bizony ha előhagysz valamit az eltűnik (a szemétbe)

SAM_0121.JPG

Ez a kis hátsókert most ugye befagyva minden de tavasszal jó lesz kint ücsörögni meg grillezni abba a kis grillezőbe. Én már nagyon várom :)

SAM_0129.JPG

Ez a pince egy része. Csak a ping-pong asztal csocsó asztal szobáról csináltam képet de az is mutatja hogy elég tágas erre fele minden. Még itt található a mosókonyha a bicikli tároló egyéb zeneterem ahol ugye a zenészek gyakorolnak a konditerem ami szintén nem kicsi és a kedvencem a szauna is :)

SAM_0135.JPG

Most így ennyi lenne a bemutató majd még a későbbiekben kiegészítem de remélem jól mutatja azt hogy hol is töltöm a napom egy részét:) Kommenteket várok ne féljetek írni majd válaszolok rájuk.

See you soon! Bis Bald! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeineisenstadt.blog.hu/api/trackback/id/tr555100910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bán Györgyi Krisztina 2013.02.24. 02:07:31

Nagyon szép helyen laksz. Remélem majd tavasszal mi is láthatjuk. A legérdekesebb a társalgó és konyha lehet. Központi hely gondolom. A konditermet és a szaunát irigylem tőled:)
süti beállítások módosítása